Virtuaalisiittola Raziq Marwaris

Welcome to the hot and steamy India

Olipa kerran nuori suomalaisnainen. Lomamatkallaan tämä keksi ostaa kymmenen hevosta. Intiassa kun ollaan, olivat hevoset tietysti marwarinhevosia, näitä suloisia kippurakorvia.

Tyttö ei voinut tuoda kuumaan ja kosteuteen tottuneita hevosia kylmään ja kuivaan Suomeen, joten ainoa ratkaisu oli jäädä itse Intiaan. Toisaalta tämä päätös oli helppo, koska mikään ei pidätellyt kotimaassa. Muutama kuukausi siinä vierähti ja metsän siimekseen (paikkaan X), tiikereiden keskelle, kasvoi suurehko tila. Raziq on siis siittolatoimintaa harjoittava talli, jonka tarhojen hiekkapohjia tallaavat nuo valloittavat otukset. Raziqissa hevoset eivät juuri harrasta kilpailua, mitä nyt silloin tällöin pääsevät kotoisasta kuumuudesta vaihteluun. Pääosassa on hienolinjaisten marwarinhevosten jalostus.

Tämän pidemmittä puheitta, tervetuloa tutustumaan kippurakovien talliimme,
terveisin funfunHey (VRL-09146) ja hevoset

Miksi valita marwarinhevonen? (pieni infopläjäys)

No juuri siksi, että marwarinhevonen on uskomattoman monipuolinen hevonen! Samaa et löydä mistään muusta hevosrodusta. Marwari on jo ulkomuodoltaan niin elegantti ja viehättävä otus, että jos ei muuta keksi, niin pihaa se koristaa uskomattoman hyvin. Solakka, atleettinen vartalo ja pisteenä iin päälle ne kippurakorvat! <3

Pääosin marwari on luonteeltaan tulta ja tappuraa, mutta poikkeuksiakin on. Oikein valitut vanhemmat tuottavat kuitenkin vallan säyseitä ja jopa ratsastuskouluun kelpaavia hevosia. Marwari on yleensä tulinen ja nopea reagoimaan, muttei kuitenkaan ilkeä tai vihainen. Etenkin orit saattavat kuitenkin olla normaalia ratsuhevosta villimpiä käsitellä, mutta eivät nämäkään mahdottomia ole. Peloton ja jopa uhkarohkea luonne ovat omiaan mahtavalle kilparatsulle.

Ja mitkä käyttömahdollisuudet!? Marwarin kanssa voit hippeillä ilman varusteita, laukata kilpaa, hypätä jos minkämoisia esteitä, väännellä korkean koulun liikkeitä, ratsastella kymmeniä kilometrejä tai köyttää sen vaunujen eteen ja harjoitella valjakkorataa! Kirjaimellisesti vain taivas on rajana tämän rodun kanssa, ainut mihin se ei sovi on raviurheilu. Kaikki muu on mahdollista, ja tällainen hevonen on juuri täydellinen siihen kaikkeen!


Tämä on virtuaalitalli, jossa kaikki tapahtumat ovat täysin kuvitteellisia!

Päivitetty viimeksi 25.8.2015

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja  |  Ulkoasun kuva © funfunHey